Ratkaisu väkivalta-, rasismi- ja pakolaisongelmaan

/
Share

 
Pommeja räjähtelee, rasismi kukkii, ja väkivalta lisääntyy. Ongelmamme on ratkaistavissa varsin yksinkertaisella, rasismivapaalla päätöksellä, joka kaiken lisäksi olisi vuosisadan feministinen teko: rajoitetaan maahanmuuttajat naisiin ja lapsiin.
 
Väkivalta vähenisi Euroopassa ja sotaisissa valtioissa alkaisi rauhanneuvottelut välittömästi: ”Bašar, tänään lähti tuhat lentokonetta täynnä naisia, huomenna lisää – mitäs jos lyötäis kättä päälle?” ”Joo, just olinki soittamassa jäbälle. Kilautatko EU:hun ja kysyt voidaanko me saada meidän naiset takaisin?” Ei se sen kummoisempaa ole: “Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power”, Oscar Wilde on todennut.
 
Uppoavissa laivoissa on tapana pelastaa ensin naiset ja lapset, miksi Eurooppa toimii toisin?
 
Kuvailemani ratkaisu olisi paitsi rauhanteko, myös suuri sukupuolien tasa-arvoa parantava saavutus. Miettikääpä: nostaa nainen kukoistukseen sellaisesta kulttuurista, jossa hän on omaisuuserä, suomalaiseen kulttuuriin, joka tutkimusten mukaan on maailman tasa-arvoisin!
 
Toistan: ratkaisu on sillä tavoin yksinkertainen, ettei sitä kukaan ole edes ajatellut: rajat kiinni kaikilta muilta paitsi naisilta ja lapsilta! Samalla pelastettaisiin hitusen Suomen talouttakin – johan alkaisi SPR:nkin ilmoittautumaan jos jonkinlaista “toivottamaksi” luokiteltua pitkäaikaistyötöntä pikkupitäjistä: ”No tässä on nyt tullunna oltua jo vuodenpäivät tööttömänä, mutta ku kuulin että niitä naisia tulloopi… Päätin, että nyt vois kääriä hihat ja olla apuna!”
 
Pian huomattaisiin, että rasismi vähenisi, raiskaukset harventuisivat (tilastollisesti), kaikenlaiset katupartioinnit lopettaisivat toimintansa. Kaikenlaista hyvää tapahtuisi, kun poliitikot tekisivät tämän yhden muutoksen maahanmuuttajapolitiikkaan.
 
Joten eiköhän aloiteta lennot! ”Pakolaiskuljetuspäivä”, jolloin puolet Euroopan lentokoneista poimii naisia suoraan pakolaiskeskuksista! Valitettava tosiasia, että siihen toiseen suuntaan lähtisi sitten miehiä. Eikö ole reilua? Noh, elämä ei ole. Jos tässä maassa joskus sota tulee, ymmärrän täysin, miksi itse jään sotimaan, kun naiset ja lapset lähtevät muualle turvaan. Miehen tehtävä on suojella lähimmäisiään ja isänmaataan.
 
On aika lopettaa tämä väkivallan hiljainen hyväksyminen ja ryhtyä toimeen.
 
-M-
 
 
Mikael Huikarin sunnuntaiblogi

Share
Voit kommentoida artikkelia jättämättä yhteystietojasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.