Ratkaisu, jotta Turun tragedia ei toistuisi, vuosisadan feministinen teko ja maailmanrauhan tae

/
Share

 
Ratkaisu pakolaisongelmaan on hyvin yksinkertainen: otetaan vain naispakolaisia.
 
Naiset eivät räjäyttele pommeja. He eivät raiskaa. Luulenpa, että pakolaisnaiset olisivat itse asiassa kiitollisia mahdollisuudesta asua Suomessa. Täällä nainen saa ajaa autoa ja äänestää – olemme yksi maailman tasa-arvoisimmista maista. Tässä uudistuksessa olisi kyse siis myös vuosisadan feministisestä teosta.
 
Samalla pelastettaisiin hitusen Suomen talouttakin – johan alkaisi SPR:nkin ilmoittautumaan jos jonkinlaista ”toivottamaksi” luokiteltua pitkäaikaistyötöntä pikkupitäjistä: ”No tässä on nyt tullunna oltua jo vuodenpäivät tööttömänä, mutta ku kuulin että niitä naisia tulloopi… Päätin, että nyt vois kääriä hihat ja olla apuna!”
 
Muitakin mieluisia seurauksia tulisi, esimerkkinä mainittakoon kestävä maailmanrauha.
 
Sotaisissa valtioissa näet alkaisi rauhanneuvottelut välittömästi: ”Bašar, tänään lähti tuhat lentokonetta täynnä naisia, huomenna lisää – mitäs jos lyötäis kättä päälle?” ”Joo, just olinki soittamassa jäbälle. Kilautatko EU:hun ja kysyt voidaanko me saada meidän naiset takaisin?”
 
Ei se sen kummoisempaa ole: “Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power”, kuten Oscar Wilde on todennut. Uppoavissa laivoissa on tapana pelastaa ensin naiset ja lapset, miksi Eurooppa toimii toisin? Joten eiköhän aloiteta lennot! ”Pakolaiskuljetuspäivä”, jolloin puolet Euroopan lentokoneista hakee naisia suoraa pakolaiskeskuksista! Valitettava tosiasia, että siihen toiseen suuntaan lähtisi sitten miehiä.
 
Eikö olisi reilua? Noh, elämä ei ole. Jos tässä maassa joskus sota tulee, ymmärrän täysin, miksi itse jään sotimaan naisien ja lapsien lähtiessä Ruotsiin turvaan. Miehen tehtävä on suojella lähimmäisiään ja isänmaataan.
 
Meidän on lopetettava tämä väkivallan hiljainen hyväksyminen.
 
 

Share
Voit kommentoida artikkelia jättämättä yhteystietojasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.