Instagram-tytön seikkailut osa III

/
Share

Elämässäni tapahtuu jälleen ihmeellisiä asioita, olenhan kaiken keskiössä.

Voi herranjestas, minkä keksinnön tein: jos otat kuvan etukameralla siten, että peili on takanasi, sinusta näkyy sekä taka- että etupuoli! Selfie-belfie!

Oho! Kahvini kermapinnassa oli jännä kuvio!

Tässä otoksessa makaan sängyssäni huulet törröllään. Hei seuraajat – tältä minä näytän! Saa kadehtia!

Nyt makaan lattialla dramaattisennäköisenä. Elämästäni ei puutu draamaa!

Samaan syyssyyn täräytän kuvan ojennetuista koivistani päiväpeiton päällä.

Kokeilimme kaverini kanssa tankotanssia, joten nyt voin ylpeänä ilmoittaa olevani tankotanssija. Se on äärimmäisen hankala laji: pitää pystyä yhtä aikaa kietomaan jalka tangon ympäri, seisomaan toisen varassa ja vielä hymyillä kameralle.

Tässä mutustamme uudenvuoden kunniaksi hyvien ihmisten salaattia, hyvien ihmisten lautasilta.

Arvaa mitä? Keitämme juuri kaverini kanssa glögiä. Kuten huomaat kuvassa on pannu sekä pari kuppia jo odottelemassa. Tässä kuva siitä!

Lainasin joltain tyypiltä karvahattua ikuistaen mielettömän hassun tilanteen.

Meikäläinen on viihteellä ja nämä ovat cocktailit, joita bilehirmu kaataa kurkkuunsa! Vahingossa kuviini eksyi myös omistamani merkkilaukku, hups.

Sain napattua pitkän yrityksen jälkeen otoksen ilotulituksesta. Katsokaa ja ihmetelkää! Kyllä paleli hillua koko keskiyön ilman hanskoja kuvaten sekä somettaen.

Flunssa iski. Räpsin tusinan kuvia, joissa rutistan vilttiä suruisen ilmeen kera. Toivokaa pikaista paranemistani ja kehukaa kauneuttani.

Löysin netistä kuvan, jonka sinun on ehdottomasti nähtävä. Siinä minua kehotetaan jatkamaan, ei luovuttamaan! Näin meidän hyvien ihmisten on tehtävä, vaikka elämämme on niin perkeleen rankkaa.

Life Hack: Jos kahvikupin laittaa jalkojen väliin, näkyy kuvassa myös reitesi. Tietäkää, että olen myös burlesque-tähti!

Silitin, perkele, paitani! (Flunssasta huolimatta!)

Selfie makuuhuoneesta. Kuten näet: sänkyni on pedattu ja sen päällä paljon tyynyjä. Läppärikin siellä näkyy, koska ahkerana ihmisenä urakoin sairaanakin kaiket yöt.

Throwbackeveryday! Kävin toissa talvena laskettelemassa, tässä kuva minusta rinteessä istumassa ja näyttämässä voitonmerkkiä!

Nappaan kuvan telkkaristani, koska sieltä tulee jotain sellaista ohjelmaa, mikä kertoo minusta ihmisenä saatanan paljon.

Voihan villasukkakuva sentään!

Katsokaa nyt perkele, mitä hyvien ihmisten aikakausilehtiä luen kotona.

Jaan kuvan jäävuoresta, joka symboloi menestystäni (pinnan päällä) sekä ahkerointia (pinnan alla).

Todisteena menestyksestäni nappaan peiliselfien, jossa näkyy merkkikelloni.

Puuro, jossa on mustikoita tai muita marjoja, on ikuistamisen arvoinen, sillä maanantai on koittanut, enkä sairasta enää.

Olen asuntonäytössä. Vessankaakelit sopivat selfiehin. Tästä voisi tulla koti.

Katsokaa, kenen keikalla olen bilettämässä – rynnin eturiviin aggressiivisesti selfietikku pystyssä jöpöttäen ottaakseni lähikuvan artistista ja itsestäni!

Lasissa on kuplivaa. Lasissa on kuplivaa. Lasissa on kuplivaa. Kuka siitä sulle otoksen jakaa? Minä tietenkin! Yhtä juhlaa tämä mahtava elämäni.

Oijoijoi, oi! En kestä! Minusta tulee indiedaysbloggaaja! Loputonta perse-, aamupala- sekä treenikuva tulvaa ei estä mikään!

TÄSSÄ UUDET LENKKARINI, MAAILMA!

Pieni pakkanen ei haittaa ketään! Tässä teen kyykkyjä keskellä peltoa. Onneksi Tinderistä löytynyt valokuvaajamies löysi autollaan perille. Koska olen indiedaysbloggari, on helkkarin tärkeää, että nykyään joku napsii kuvia perseestäni joka kerta treenatessani.

Kuva kauppakoristani – kuten huomaatte, syön hyvien ihmisten hyviä ruokia.

SportTracker on mitä mainioin keksintö, viimein voin jakaa myös juoksutulokseni kaikille. Ne kiinnostavat sinua, sillä olenhan maailman mielenkiintoisin persoona, Tyyppi Töhö!

Voi elämänkevät! Ostin itselleni lahjaksi kokovartalopeilin! Rojahdan istualleni räpsäisten itsestäni potretin. Ensin riisun toki vähän vaatteita yltäni!

Kuvakaappaus sitaatista, jossa käsketään olla kuuntelematta vihaajia. Minultahan sellaisia toden totta löytyy – kaikilla kaltaisillani menestyjillä niitä on. On rankkaa elää kaikkien kadehtimana menestyjänä!

Kuva kalenteristani, jossa lukee LOMA. Meillä hyvillä ihmisillä kun riittää tätä kiirettä ja urakointia. Kerrottakoon vielä, että tämä on ansaittu loma.

Oivoivoi. Lomalainen, eli MINÄ kaaduin UUDELLA merkkipyörälläni ja pipihän siinä tuli polveen! Nyt ikuistan haavoistani neljä lähikuvaa sinulle, ole hyvä. Mainitsen tietenkin, että kaatumisen jälkeisenä aamuna juoksin yli kymmenen kilometrin lenkin.

Näin kaupungilla julkkiksen, josta en aiemmin pitänyt. Nykyään olemme parhaat kaverit, tässäpä yhteisselfie todisteena.

JUMANKAUTA! Näin näyteikkunan, jossa oli ilmapalloja! Katso ja ihmettele!

Ystäväni kaveri omistaa jahdin, joten sain kutsun sitä katsomaan! Päätin, että räpsäisen paattiin astuessani välittömästi selfien asiankuuluvin hashtagein. Se olisi valetta, että tämä EI olisi minulle jokapäiväistä elämää. Tämä jahtielämä. Olen jahti-ihminen. Indiebloggaaja. Parempi ihminen. Ehkä vähän sitäkin vielä parempi. Kuinka hyvä ihminen voi olla? Olen juuri sellainen, mutta vielä pikkurikkisen parempi.

 

Tyyppi Töhön #Instagramseikkailutrilogia päättyy.

 

Edelliset osat löytyvät täältä:

http://www.mikaelhuikari.com/instagram-tyton-seikkailut-osa-2

http://www.mikaelhuikari.com/instagram-kuvat-tarina

 
Mikael Huikarin sunnuntaiblogi

Share
Voit kommentoida artikkelia jättämättä yhteystietojasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.