Instagram Roast: Benjamin Peltonen

/
Share

 
Kaksikymmentäyksi kuvahetkeä Benjamin Peltosen elämästä Instagram-tytön hengessä. Muistakaahan, että roastin kohteeksi pääseminen on kunnia-asia. Blogiin liittyvät kuvat löytyvät täältä: https://www.instagram.com/benjaminpeltonen/.

 
Osa I. Benjaminin harkintakyky pettää

 1. Kolme ensimmäistä peiliselfietä nähtyäni tiedän, että blogista tulee rumaa jälkeä.
 2. Benjamin on räpsäissyt kuvan peilin kautta omasta paljasta vatsastaan. Kuulemma workout on tehty. En näe hikipisaroita.
 3. Mies jakaa otoksen lenkkareistaan ja ilmoittaa, ettei hänellä ole tyttöystävää, koska rakastaa ”kenkiä enemmän kuin naisia”. Keksin saman tien monta syytä lisää.
 4. Nyt Benjamin on kuvauksissa ja imee omaa peukkuaan. Epäselväksi jää, tapahtuuko tämä omasta vai kuvaajan tahdosta.
 5. Benjamin ei usko sukkien käyttöön; kanssakulkijoiden iloksi voin huomata, että hänellä on useita pareja kenkiä.
 6. Joudun passaamaan Benkun pyynnön, että saapuisin hänen seurakseen backstagelle; mies ei vaikuta peilin edessä puhelinta tuijottaessaan henkilöltä, jonka kanssa hengailu vaikuttaisi mieluiselta puuhalta.
 7. Harkitsen vakavasti, onko Benjaminin tyylitaju pettänyt nähdessäni farkut, jotka ovat revenneet reippaasti yli taiteidensääntöjen. Nähdessäni kuvan, jossa mies istua rötköttää sohvalla aurinkolasit silmillään, ymmärrän näin käyneen.

 
Osa II. Maailmanmatkaajan täiongelma

 1. Tässä kuvassa Benjamin räpelöi hiuksiaan lentokentällä ja kirjoittaa: ”Mornin´mis amigos”, joka ei varsinaisesti ole mitään kieltä. Nyt haetaan vahvasti intellektuellin maailmanmatkaajan viittaa. Ja epäonnistutaan.
 2. Koska Benkku on maailmanmatkaaja, hän näkee parhaaksi ikuistaa kuvan lentokoneen moottorista.
 3. Benjamin pistäytyy lomallaan sukeltamassa; onneksi kamera saadaan järjestettyä mukaan merenpohjaan.
 4. Liukuporraskuvasta päättelen, että joko Benjamilla on mukanaan todella pitkä ystävä, tai sitten myös hänen kaverinsa omistaa selfietikun.
 5. Alan huolestua, koska tämä on jo ties kuinka mones kuva, jossa Benjamin nyppii hiuksiaan. Onko korvan takaa tarkastettu täitilanne?
 6. Benjamin puhuu videoillaan suomea, mutta buenos-diaz-noches-morning-good-night-toivotukset aina milloin milläkin kielellä. Ehdotan, että seuraavaksi maailmanmatkaaja voisi opetella, kuinka sanotaan ”rakastan sinua” eri kielillä. Tai Benkun tapauksessa tietysti ”rakastan teitä.”
 7. Onneksi Benjamin jakaa selfien, jossa hänellä on lippis väärinpäin. Pääsen ajattelemasta hänen täiongelmansa.

 
Osa III. Benjaminin istumisfetissi

 1. Tässä kuvassa Benkku näyttää voitonmerkkiä, hänen kaverinsa kahta keskisormea. Tunnen huolestuneisuutta heidän ystävyyssuhteestaan.
 2. Nyt Benjamin irvistää limuautomaatin edessä: hänellä ei ollut kahta euroa Pepsiin. Mies ei selvitä, mitkä muut suuret vastoinkäymiset ovat vaikeuttaneet hänen elämäänsä viimeaikoina.
 3. Benjamin ottaa itsestään dramaattisen selfien ja kertoo ”tuijottavansa tyhjyyteen”. Herkkää.
 4. Benjamin pitää istumisesta kaiteilla, lattialla (jos edessä on kokovartalopeili), ja erityisesti liukuportailla. Onneksi yhdessä kuvassa hänelle on löytynyt tavalliset portaat. Niissä saa istuskella rauhassa.
 5. Benjamin peuhaa koirien keskellä, haluaa siten kertoa kuuluvansa koiraihmisiin. Mies jää kuitenkin kiinni huijauksesta – jos hän oikeasti olisi koiraihminen hän tietäisi ettei koiraa halata. Koirat eivät ymmärrä halauksen tarkoitusta. Sen sijaan lähimmäisiään pitää halata. Usein. Pitkään. Oksitosiinitasot räjäyttävästi. Valitettavasti en näe Benjamia halaamassa yhtäkään ihmistä missäkään kuvassa.
 6. Halauksen sijaan Benjamin näyttää innostuneelta päästessään hipelöimään pahvikuvaansa; epäselväksi jää, miksi hän on tarrannut pahvi-Benkkua juuri rintakehästä. Kyseenalaistan Benjamin brändäys-suunnitelman nähdessäni Warnerin kahden työntekijän kourivan pahvi-Benkkua huomattavasti haluttomammin.
 7. ”Ajan sinua kuin nopeaa autoa”, Benjamin herkistelee. Eino Leino kirjoitti muutaman vuoden vanhempana Hymyilevän Apollon. Vielä on matkaa.

 
Kevään aikana saatetaan roustataan leikkimielisesti muitakin julkkiksia.
 
 
Mikael Huikarin sunnuntaiblogi

Share
Voit kommentoida artikkelia jättämättä yhteystietojasi.

Yksi vastaus artikkeliin “Instagram Roast: Benjamin Peltonen”

 1. jenni sanoo:

  Ehdotan Antti Tuiskua, koska oikeasti tykkään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.